A 230 km/h entre arbres, de bojos

Captura de pantalla 2013-08-12 a les 21.09.02

No és el primer cop que parlo de la pujada de Saint Ursanne-Les Rangiers, i amb videos com el d’avui crec que tampoc serà la darrera. Segueix sorprenent-me (i molt) que la FIA es cuidi molt de no fer còrrer els monoplaces de Formula 1 a la que cauen tres gotes, i en canvi passi per alt que una barqueta com la d’aquesta càmera onboard pugui passar dels 230 km/h en una carretera que no deu fer ni 10 metres d’ample, amb zero escapatòries i saturada d’arbres a banda i banda. Aquest cap de setmana es disputa la edició d’enguany, així que per anar obrint boca us deixo un video d’alló més A-CO-LLO-NANT. La captura de pantalla parla per sí sola.

Via Jalopnik

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

Crea un lloc web gratuït o un blog a Wordpress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: