Una volta onboard en el Ferrari 250 GT Breadvan

2523-1

La història del Ferrari 250 GT Drogo, també conegut com a Breadvan, és d’allò més particular. És obra de Giotto Bizzarrini — el mateix Bizzarrini que anys després crearia la seva pròpia marca de cotxes — per encàrrec de Giovanni Volpi, propietari d’una scuderia a qui Ferrari no va voler vendre-li un 250 GTO per “motius personals”. Emprenyat, com no podia ser d’un altre manera, va decidir tirar pel dret i crear el seu propi cotxe de curses amb el GTO de 1962 en el punt de mira.

Partint d’un 250 GT SWB i carrossat amb un disseny de Piero Drogo, el Breadvan era més baix i més aerodinàmic que el GTO, el cotxe a batre. Llàstima que els resultats esportius mai van acabar d’acompanyar-lo. Ens queda, això sí, una de les millors bandes sonores de la història. Aquí la podeu gaudir en una volta onboard al traçat de GP del Nürburgring amb motiu del Oldtimer Grand Prix. ES-PEC-TA-CU-LAR.

Via Motorsport Retro

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s