Així sona un Porsche 917K per les rectes de Monza

Captura de pantalla 2013-08-22 a les 16.02.17El Porsche 917K és el típic cotxe que has vist un milió de vegades en fotos però que, per contra, rarament has vist en acció — i per “acció” vull dir estirant el motor bòxer de 12 cilindres fins més enllà de les 8.000 rpm. Aquí en teniu un en plena acció al Autodromo Nazionale di Monza, en una cursa de tres hores enquadrada dins de la Copa Intereuropa Storica 2013.

Es tracta d’una unitat fabricada per Porsche AG l’any 1969, originàriament com a 917 LH (xassís 917-025), i reconvertida un any després a 917K — amb K de Kurzheck, o “cua curta”. El responsable d’aquesta banda sonora tan impressionant és un flat-12 atmosfèric de 4.5 litres, capaç de rendir una potència de 580 CV a 8.300 rpm, el que al seu temps li permetia assolir una velocitat màxima al voltant dels 350 km/h. Quasi res.

Ja que parlem de “música” i Porsches, aquí va un altre video on es pot gaudir de la sonoritat del Carrera GT.

Via Flatsixes

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Bloc a WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: