Així llueixen 107.000 euros d’equipament opcional en un Ferrari 458 Italia

Captura de pantalla 2013-08-24 a les 1.21.02

Quan parlem de marques d’alta gama com Ferrari, Bentley o Rolls Royce, el grau de personalització al que podrem arribar a l’hora d’escollir com serà el nostre cotxe nou és pràcticament il·limitat. Tot dependrà del que ens volguem gastar, sense límit. És allò del “si preguntes quant val vol dir que no ho pots pagar”. Com que una imatge val més que mil paraules, aquí va aquest il·lustratiu video de FortyOneSix en el que es detalla l’equipament d’un Ferrari 458 Italia al que li han afegit ni més ni menys que 107.000 euros en equipament opcional.

Sense cap mena de dubte, el protagonista indiscutible d’aquest llistat és la fibra de carboni, un material que trobarem literalment a tot arreu, inclós el centre de les llandes. El que ja em sorprén una mica més (per mi és una presa de pèl, però estic segur que hi haurà gent que estarà encantada de deixar-se atracar per Ferrari) és veure que un element tan bàsic com el control de creuer no només està fora de l’equipament de sèrie, sino que a més a més ens el volen colar per quasi 700 euros (en el Citroën C3 de la meva senyora venia de sèrie). Molt fan també dels més de 1.000 que Ferrari cobra per pintar les pinces de fre de color groc, o els 780 euros que demana per la petita bandera italiana del capó-motor.

Jo, sincerament, al·lucino.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Bloc a WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: