Petrolicious: 1971 Porsche 911 T

Captura de pantalla 2013-08-27 a les 0.42.56

Poc a poc estic posant-me al dia de tot el que m’he perdut durant les vacances, que no és poc (unes 3.000 entrades a Feedly, que es diu aviat). Un dels videos que m’ha cridat la atenció és un capítol de Petrolicious centrat en un Porsche 911 T de 1971 que durant 37 anys ha estat propietat de John Willhoit (el mateix John Willhoit que apareixia fa uns dies en un video de Jay Leno sobre un Porsche 356 Carrera). Mentre que el 356 només va estar uns mesos entre la seva col·lecció — el temps que va trigar en adquirir-lo, restaurar-lo i vendre’l — la història d’aquest 911 T és una mica diferent.

Per començar se’l va trobar en un estat de ruïna total. Tal és així que el cotxe va aparèixer negat d’aigua fins on comencen les portes, amb el que us podeu imaginar la de vida microbiòtica que debia haver en aquell habitacle. Amb els anys el senyor Willhoit no només l’acabaria restaurant fins deixar-lo com veieu a les imatges, sino que a més a més li va muntar un motor eixamplat fins als 3.2 litres capaç de rendir una potència al voltant dels 300 CV. No es pot demanar més.

Via Petrolicious

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Crea un lloc web gratuït o un blog a Wordpress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: