Petrolicious: el Porsche 356 del milió de milles

Captura de pantalla 2013-08-28 a la(s) 11.29.27

Arribar al milió sis-cents mil kilòmetres està a l’abast molt poca gent. Taxistes, camioners. És una fita que requereix molta cura, saber una mica de mecànica i, sobretot, sort. Molta sort. És per això que em fascina tant veure cotxes com aquest Porsche 356, una unitat de la que ja vam parlar fa uns dies i que avui rep la visita de Petrolicious. Guy Newmark condueix aquest cotxe a diari des de fa més 45 anys (el que em surt a una mitja de 33.000 kilòmetres a l’any), un hàbit que amb els anys va acabar convertint-se en quasi una adicció, fins al punt d’haver d’inventar-se encàrrecs per així poder-lo treure a passejar.

Com a dada curiosa, fa uns dies aquest 356 va ser robat per uns desconeguts. Per sort el cotxe va ser trobat unes hores després pràcticament intacte — l’únic dany estava en el cablejat que s’amaga sota el volant, del que es desprén que no van saber engegar-lo.

Via Patrolicious

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Bloc a WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: