Chris Harris prova l’Alpina B3 Biturbo — i sembla que li agrada

Captura de pantalla 2013-08-29 a les 20.26.27

Fa uns quants mesos que sento una especial debilitat per Alpina en general i pel D3 Biturbo Touring en particular. D’aquí que cada cop que salta alguna noticia sobre aquest petit fabricant alemany, jo sigui tot orelles. El darrer en posar-se al volant d’un Alpina, en aquest cas un dels nous B3 Biturbo, ha estat en Chris Harris, i pel que es pot veure a les imatges sembla que ha quedat força satisfet.

I és curiós, perquè d’Alpina sempre s’ha dit que és com el BMW M de torn, però en versió “tova”, una proposta molt més relaxada i pels que no necessiten tanta fanfàrria. En aquest cas, però, la realitat no és ben bé així. I és que Chris Harris no només queda sorprés pel comportament de la nova proposta dels de Buchloe, sino que a més a més no dubta en afirmar que — sense encara haver-lo conduït — el B3 Biturbo és tan o més bo que el nou M3. Si ell ho diu…

Sobre el paper la veritat és que no sorprén: costa tant com un 335i M-Sport ben equipat (és a dir, menys que un M3), compta amb un sis-cilindres bi-turbo capaç de rendir 410 CV, la seva velocitat màxima passa dels 300 km/h i tot plegat ho fa amb una estètica molt més discreta que la de qualsevol producte de BMW M Gmbh — començant per l’M4. Les llandes, de 20″, pot ser són un pèl massa grans, però el disseny és espectacular.

Ara només falta veure del que seran capaços amb el D3 Biturbo dièsel, del que es rumoreja que tindrà una potència de 350 CV i un parell màxim de 700 Nm, i que ja fa uns dies que prova pel Nürburgring.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s