Com perdre una cursa de la manera més estúpida possible

F1 Grand Prix of Brazil - Race

Hi ha rutines que a vegades quasi podrien considerar-se rituals. Un d’ells és el preparar-se abans de pujar-se a un cotxe de curses, un moment de màxima concentració en el que el pilot s’ha de vestir, colocar el casc i acomodar-se dins de l’habitacle. Alguns ho fan escoltant música, d’altres xerren amb els enginyers. Jo abans de res anava al lavabo, coses de tenir un sistema digestiu poc tolerant als nervis pre-cursa. El que no canviava mai, això sí, era la rutina a l’hora de vestir-me. Només un cop, només un, quasi surto del box sense els guants. Sort que vaig adonar-me’n a temps. Qui no va tenir tanta sort va ser Marcos Ambrose, pilot de la V8 Supercar australiana que va haver de fer un pitstop d’emergència perquè no s’havia posat el sotacasc. Jo, sincerament, al·lucino.

La foto no té res a veure, ho sé. He estat incapaç de trobar imatges més adients.

Actualització — Jaume Poch ha publicat un comentari a Facebook força interessant: Bueno… els que seguim els V8 Supercars tenim una visió lleugerament diferent  A Marcos Ambrose no li agradava córrer amb passamuntanyes (irresponsable) i pels seus collons que va sortir al seu relleu de la Bathurst 1000 sense passamuntanyes. Lògicament va haber de parar i posar-se’l. Però la pèrdua de segons als boxes va ser inferior al que van anar perdent a la pista, per lo que el fet del passamuntanyes tot i que va tenir molt a veure, no va ser el punt determinant de guanyar o no aquella edició de la Bathurst 1000. Salut!

Via Racing Gang

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s