Concepts que haurien de fer-se realitat: Audi Sport Quattro Concept

Thumbnail

Si ahir em vaig quedar a gust amb el Lexus LF-NX, apuntant que amb quasi tota seguretat serà el cotxe més horrible de quants es veuran a la fira alemanya, avui us volia parlar de l’Audi Sport Quattro Concept, una evolució del concept presentat el 2010 que de passada serveix per celebrar el 30 aniversari de la tracció integral quattro. Tot i que no té res a veure amb els Audi UrQuattro i Sport Quattro originals, per més que a Ingolstadt ens vulguin fer creure el contrari, del Sport Quattro Concept m’agraden no poques coses.

Té tot el que ha de tenir un concept: un color estrident (molt millor el blanc del concept de 2010), unes llandes exageradament grans en mida 21″, un motor híbrid endollable de 700 CV i 800 Nm (suma d’un 4.0 V8 bi-turbo de 560 CV més un elèctric de 150 CV) que difícilment veurà la llum en un cotxe de producció, unes prestacions d’infart que ningú ha posat mai a prova…

Si deixeu tot això de banda, mantenint la estètica més o menys intacte, amb la mateixa batalla allargada, amb les rodes situades molt als extrems, amb un pes entorn dels 1.500 kilos, i li munteu el 5 cilindres turbo dels RS 3 i TT-RS, amb canvi DSG i tracció total quattro (obviament), teniu un perfecte rival pel BMW Serie 1 M Coupe i un més que acceptable tribut als gloriosos anys en els que la marca la brillar amb llum pròpia al mundial de rallyes. Tan de bo s’animin a fer-ho.

650_1000_Audi-Sport-Quattro-Concept-2013-1 650_1000_Audi-Sport-Quattro-Concept-2013-2 650_1000_Audi-Sport-Quattro-Concept-2013-3 650_1000_Audi-Sport-Quattro-Concept-2013-5 650_1000_Audi-Sport-Quattro-Concept-2013-6

Un pensament sobre “Concepts que haurien de fer-se realitat: Audi Sport Quattro Concept

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s