Cotxes que em farien feliç: Alpina B3 2.7 Touring E30

9703869271_dc3bc5d244_o

Ja sabeu que darrerament tinc una mena d’obsessió malaltissa per Alpina, i articles com aquest de Motoring Con Brio la veritat és que no ajuden a paliar-la. El cotxe que us porto avui és un familiar que de ben segur farà les delicies d’algú que em sé — l’Alpina B3 2.7 Touring. Basat en la variant familiar del 325i, aquest model uneix la versatilitat dels Touring amb les prestacions d’un M3. La única cosa que em grinyola una mica és la elecció del color, i és que si per alguna cosa es coneix a Alpina és per la discreció amb la que habitualment vesteix als seus models. Les fotos, per cert, són Benno Reiss-Zimmerman.

Sota el capó amaga un sis cilindres de 2.693 cc capaç de rendir una potència de 204 CV i un parell màxim de 265 Nm. Cert, avui en dia aquestes xifres són més dignes d’un Ford Fiesta que d’un BMW, però allà per finals dels 80 permetien a aquest B3 2.7 arribar als 227 km/h de velocitat màxima i accelerar de 0 a 100 km/h en 7,1 segons. I tot això amb espai de sobres per portar a la familia de vacances. Amb un Audi B5 RS 4 probablement arribariem abans, però de ben segur que no ho fariem amb tant d’estil.

Parlant d’Alpinas, fa un parell de dies s’ha presentat a Frankfurt el nou Alpina D3 Bi-Turbo Touring, un monstre amb 700 Nm de parell màxim, 350 CV de potència i unes prestacions d’infart — 290 km/h de màxima i 4,6 segons per arribar als 100 km/h des de parat. I tot plegat amb consums més que raonables. Es pot demanar més?

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s