El nou Ferrari 458 Speciale mostra tots els seus secrets — a Calafat!!!

Captura de pantalla 2013-09-13 a les 0.12.12

Amb el nou Ferrari 458 Speciale, presentat fa un parell de dies a Frankfurt, em passa que quan més el veig, menys m’agrada. I és curiós, doncs amb el 430 Scuderia i — sobretot — amb el preciós 360 Challenge Stradale em passava més aviat el contrari. Pot ser el fet de que el 458 Italia de sèrie no em digui gran cosa té alguna cosa a veure. Dit això, també és just reconèixer que pel que es pot apreciar al video que trobareu després del salt, la darrera joguina sortida de Maranello equipa tecnologia com per parar un tren. O dos. Senzillament porta la aerodinàmica activa a un altre nivell.

Per mostrar tots aquests petits secrets — com el difussor posterior actiu, les entrades d’aire frontals d’opertura variable o els petits apèndixos repartits per tota la carrosseria, els italians han escollit un escenari que probablement resulti familiar als aficionats als circuits catalans. Exacte — parlo de Calafat. Fins ara sabíem que part del video oficial s’havia rodat a Barcelona, però això del traçat tarragoní (on un servidor va volcar un Clio Cup fa uns anys) ha estat una sorpresa força agradable.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s