Ja es pot jugar amb el configurador online del Porsche 918 Spyder

Captura de pantalla 2013-09-12 a les 23.44.35

Quan encara no ha passat ni tan sols una setmana des de la seva presentació al saló de Frankfurt, Porsche acaba de fer públic el configurador online del nou 918 Spyder. És un configurador força limitat, doncs hi ha poques opcions a escollir i el cotxe ve carregat amb tot el que necessita (no com altres), però com a mínim ens servirà per jugar una mica amb els colors i amb les decoracions del paquet esportiu Weissach, i així sentir-nos per un moment compradors potencials del darrer super-esportiu d’Stuttgart. El meu 918 Spyder ideal? Dark Blue Metallic i amb les llandes d’origen.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s