Així sona el nou Porsche 991 GT3 a 291 km/h

Captura de pantalla 2013-09-15 a les 23.27.03

Des de que Porsche va presentar el nou 991 GT3 ara ja fa uns mesos, els fans d’aquest model l’hem pogut veure en mans de Chris Harris, en un molt recomanable video de la revista evo i en un video promocional de la pròpia Porsche. El que encara no haviem vist és el nou GT3 rodant a tota velocitat en una autobahn alemanya (on si no). Fa uns dies la revista francesa Option Auto va aconseguir posar una unitat a 291 km/h, gravant el so tant des de dins com des de fora l’habitacle per satisfacció i gaudiment de la parròquia porschista. Acollonant és poc.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s