Així es construeix un Porsche 911 GT3 RSR en time-lapse

Captura de pantalla 2013-09-18 a les 18.41.13

La sortida de la última cita de les ALMS al traçat urbà de Baltimore no va ser el que anomenariem “neta”. Un dels cotxes que més va rebre va ser el 911 GT3 RSR de l’equip CORE Autosport, no ja per picar amb el LMP que, per així dir-ho, va començar-ho tot (no precisament per culpa seva) sino perquè per darrera la resta de competidors també li va passar per sobre. Tal va ser el merder, de fet, que el cotxe va resultar sinistre i l’equip va haver de fabricar-ne un a corre cuita en qüestió de dies. Com que no hi ha mal que per bé no vingui, l’equip nordamericà ens ha regalat un time-lapse amb tot el procés de muntatge des de zero. Curiós, si més no.

Via Flat Sixes

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s