A Finlàndia les coses és fan d’una manera diferent (i no, no parlo de rallyes)

Mercedes-CLS-Police-Car-1[6]

Imagineu per un moment que una revista del tipus Sapiens decideix regalar un cotxe per celebrar el seu 60è aniversari. Per fer-ho de la manera més justa possible, la citada revista ho fa a través d’una enquesta on la idea bàsica és d’alló més simple: escollir primer quina persona o entitat s’ho mereix més que cap altre, i després escollir el cotxe que s’entregarà a aquesta persona o entitat. Aquí segurament acabariem amb un resultat catastròfic, sigui en plan Rodolfo Chikilicuatre o pitjor. A Finlàndia, però, les coses es fan d’una manera diferent, i si no mireu el resultat de l’experiment que va fer la revista Tekniikan Maailma (traduïda al català com a Món de la Tecnologia).

Després de consultar-ho amb els seus lectors, la persona o entitat que va rebre més vots i, en conseqüència, més s’ho mereixia va ser el cos de policia. Més exactament el departament de trànsit. El cotxe escollit? Un Mercedes-Benz CLS Shooting Brake 350 CDI 4MATIC. La noticia em fa gràcia no ja pel fet de pensar quina persona o entitat i quin cotxe haguèssin sortit si la votació s’hagués fet aquí, sino perquè els Mossos d’Esquadra probablement seria una de les organitzacions que menys vots treurien, menys encara per regalar un tros de cotxe com el CLS Shooting Brake. I és que a Finlàndia, senzillament, les coses es fan d’una manera diferent.

Via Carscoop

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s