Així va viure Michelin el rècord del Porsche 918 Spyder al Nürburgring

Captura de pantalla 2013-09-26 a les 17.45.59

Aconseguir baixar dels 7 minuts al Nürburgring està a l’abast de molt pocs cotxes, i un dels darrers en aconseguir-ho va ser el nou Porsche 918 Spyder. És un equilibri en el que intervenen moltíssims factors, i un dels que més importància té — per ser el punt de contacte entre cotxe i asfalt — són els pneumàtics. Michelin ha desenvolupat uns Pilot Sport Cup 2 amb especificacions exclusives pel 918 Spyder, i és que a més a més de la velocitat pura que agafa aquest invent de 900 CV de potència s’hi ha de sumar el pes del conjunt, disparat a xifres obscenes degut a les bateries i tots els components del sistema híbrid. En el video que trobareu una mica més avall veureu el rècord de 6:57 que va marcar Marc Lieb (millorant el millor registre fins al moment en 14 segons) vist a través de l’objectiu de Michelin.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s