Hakkinen i Coulthard es retroben amb la història de McLaren

Captura de pantalla 2013-09-26 a les 18.13.36

El 2 de setembre és una data que passarà a la història per dues raons: la primera és perquè és el dia que va nèixer un servidor de vostés, i la segona és per ser la data en la que Bruce McLaren va fundar l’equip que portaria el seu nom. De la primera quasi no se n’ha sentit a parlar perquè sóc una persona discreta i no m’agraden els homenatges, però de la segona ja portem una temporada veient videos, llegint històries i escoltant testimonis. I és que 50 anys d’història, amb èxits a la Formula 1, la Can-Am o les 500 milles d’Indianàpolis, donen molt, molt de sí.

La darrera perla ens arriba cortesia de Racing Gang, i en ella trobem a David Coulthard i Mika Hakkinen provant alguns dels cotxes amb els que l’equip de Woking va guanyar títols tant de pilots com de constructors — començant per l’M23 d’Emerson Fittipaldi i acabant amb el MP4-23 amb el que Lewis Hamilton va proclamar-se campió l’any 2008. Imagino que un dels moments més especials — sobretot per Hakkinen — és el fet d’haver-se retrovat amb el MP4/13 amb el que va ser campió l’any 1998 (fent parella amb Coulthard), una manera de compensar el fet de no poder pilotar el mitiquíssim MP4/4 de 1988.

McLaren50-Infographic

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s