Octane i el Kremer Porsche 935 K3 guanyador a Le Mans 1979

car_photo_583585_25Interessant i molt recomanable lectura la d’aquest article de la revista Octane sobre el que possiblement sigui el Kremer Porsche 935 K3 de quants es van fabricar. I és que aquest monstre que veieu a les fotos és el guanyador de les 24 hores de Le Mans de 1979. Guanyador absolut, vull dir. Quasi res. Una de les coses que sempre m’han fascinat dels 935 és que sota tots aquests afegits aerodinàmics encara es pot distingir la silueta del Porsche 911 en el que està basat: a la part posterior, on els fars mantener la configuració original, o a les línies que perfilen les finestres laterals. La resta és pur muscle, pura potència, i és que aquí estem parlant de xifres de potència molt per sobre del que seria mèdicament recomanable pel benestar de les nostres cervicals.

Article original: Octane — Kremer K3: a 911 like no other

car_photo_583597_25 car_photo_583594_25 car_photo_583603_25

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Crea un lloc web gratuït o un blog a Wordpress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: