Passejades en taxi a la Formula 1: quina sanció hagués aplicat la FIA en aquesta situació?

webber-penalizzato-passaggio-alonso-singapore-2013 (1)

Suposo que a aquestes alçades de la setmana tots sabeu la història de Fernando Alonso, Mark Webber i el que va passar al acabar la cursa del Gran Premi de Singapore. El resultat ha estat una nova reprimenda pel pilot australià que, al ser la tercera aquesta temporada, ha comportat una sanció de 10 llocs a la graella del proper Gran Premi. Les imatges del moment de la “recollida”, amb Lewis Hamilton quedant-se a pocs centímetres d’emportar-se per endavant a Webber, justifiquen en part la sanció, tot i que segueixo pensant que és massa sanció per un acte de suposada esportivitat.

Dit això, em pregunto que hagués fet la FIA en una situació com la que veureu al video que teniu a continuació: Stefan Johansson, René Arnoux i Philippe Alliot sobre el Williams de Nelson Piquet. Trobareu cinc altres “passejades” en aquest interessant recull de Motorsport Retro.

Via Motorsport Retro

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Bloc a WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: