AMG Hammer 6.0, o com convertir el teu discret Mercedes-Benz en un autèntic míssil

amg-hammer-1

Petrolicious no només produeix uns videos exquisits, també publica articles més que recomanables com el que avui dedica al AMG Hammer 6.0. Presentat anys abans de que el preparador d’Affalterbach fos adquirit per Mercedes-Benz, el Hammer 6.0 era el primer model desenvolupat íntegrament per AMG. Equipat amb un motor 6.0 V8 capaç de rendir una potència de 385 CV (o en el seu defecte un 5.6 V8 de 360 CV), aquest discret model era tan aparentment inofensius com ridícolament ràpid. Penseu que en aquella època, cotxes com el Porsche 911 Carrera 3.2 es quedaven en els 231 CV, una xifra similar a la del BMW M5.

Disponible en pràcticament totes les variants del Mercedes-Benz W124, això és coupé, berlina i familiar, el Hammer 6.0 va ser l’iniciador d’una moda, la de les berlines i familiars amb massa cavalls, que amb els anys ha degenerat en els 580 CV de l’Audi RS 6 o els 560 del darrera M5. Tot i que no li trobo gaire el sentit a aquest tipus de cotxes, no és menys veritat que la idea de poder plantar-li cara a un Porsche 911 Turbo amb el mateix cotxe amb el que portes els nens a escola és d’alló més temptadora….

Via Petrolicious

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s