Chris Harris, un Ferrari 512 TR, la Route Napoleon i una Baguette

Captura de pantalla 2013-10-10 a les 11.18.42

El darrer video de Chris Harris és diferent. Enlloc de xerrar, xerrar i xerrar, que és el que se li dona millor, en aquesta ocasió el que fa és limitar-se a conduir el seu Ferrari 512 TR per carreteres franceses (concretament per la N85, altrament coneguda com a Route Napoleon). I és que enlloc de la prova habitual amb les seves impressions al volant, el que /DRIVE ens brinda aquesta setmana és un curt en el sentit estricte de la paraula, l’argument del qual és tan simple com fàcil d’entendre: Harris ha de “baixar al poble” a comprar una mica de pà per esmorzar. Bones carreretes, bones vistes i una banda sonora excepcional en un cotxe que respira anys 80 per tot arreu. Això per no parlar de la vestimenta Miami Vice style, la qual mereixeria capítol apart. No sé vosaltres però a mi em recorda una mica al de la gymkhana gallega del Subaru BRZ.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s