Ducati 1199 Panigale S Senna

ducatti-1199-pangiale-senna-1-1

Normalment no parlo gaire de motos per aquí, però avui faré una excepció. I la faré perquè la moto de la que us vull parlar avui porta un cognom que de ben segur us ha de sonar — Senna. Ducati acaba de presentar la 1199 Panigale S Senna, una moto que només estarà disponible a Brasil, de la que només s’en fabricaran 161 unitats (les mateixes que curses de Formula 1 en les que va participar Ayrton Senna), i que està inspirada en la Ducati 916 que el propi Senna va escollir l’any 1994. Si tingués calers i m’agradessin les motos ja us asseguro que mouria cel i terra per fer-me amb una.

Via Autoblog

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s