Uns quants videos del Rally Legend 2013

BWZoQjjIUAAST7h.jpg-large

Això que veieu a la imatge no és un rally de 1986, no. És el Rally Legend, una de les cites més mítiques del calendari que aquest cap de setmana s’ha celebrat a San Marino. Sobra dir que aquesta prova no té res a veure amb el Costa Brava que hem tingut per aquí — ni pel nivell dels inscrits, ni pels cotxes, ni pels noms il·lustres, ni pel públic… ni per la seguretat. És un altre món, un món al marge de la FIA i del món civilitzat on el públic fa exactament el mateix que feia fa 30 anys: jugar-se-la inútilment per poder veure els cotxes el més a prop possible. Algun dia tindran un ensurt i la liarem.

Dit això, aquí van un parell de videos-resum, un amb el Sainz fent de “0” amb el Polo R WRC, un altre amb el sempre espectacular Paolo Diana, i un altre amb els millors moments d’en Gigi Galli, qui participava amb un Focus WRC de 2006. Prepareu el pitet.


Foto via Twitter

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Bloc a WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: