Començar el dia amb la noticia de la mort de Sean Edwards no mola gens.

Porsche Mobil 1 Supercup 2013

Avui ens hem llevat amb la noticia de la mort de Sean Edwards, pilot de la Porsche Supercup, la Porsche Carrera Cup alemanya i guanyador de les 24 hores del Nürburgring 2013 amb un Mercedes-Benz SLS AMG. Suposo que alguns no teniu ni idea de qui estic parlant, i no m’extranya, tot i que al blog he parlat d’ell en més d’una ocasió. Si jo el coneixia per alguna cosa era per Twitter, una eina que si serveix per alguna cosa, a part de per tuitejar tonteries durant tot el dia, és per aquesta proximitat que et dona respecte a les persones que admires. I Edwards era molt actiu, d’aquí que la seva mort m’hagi deixat una mica tocat.

Edwards ha mort al circuit de Queensland mentre feia de monitor en unes tandes privades. Era fill del també pilot Guy Edwards, qui, juntament amb Arturo Merzario, Brett Lunger i Harald Ertl, va ser un dels que va salvar Niki Lauda del seu accident a Bergwerk l’any 1976. Irònicament, Sean Edwards va interpretar a son pare a l’escena de l’accident en la imprescindible Rush.

Mai sabrem si Porsche li tenia reservat un seient al programa LMP1. Ell és l’actual líder de la Porsche Supercup a només dos curses — les d’Abu Dhabi — d’acabar-se el campionat. També era un expert en curses de llarga distància. Aquest any, sense anar més lluny, havia guanyat dues: les de Dubai i les 24 hores del Nürburgring amb el SLS AMG de Black Falcon. Així que mans i mèrits no li faltaven.

Porsche Mobil 1 Supercup Belgien 2010

Serveixi com a petit tribut el següent video: la cursa de la Porsche Carrera World Cup al Nürburgring des del 997 GT3 Cup d’aquest grandíssim pilot. S’el trobarà a faltar.

Foto: Oneighturbo

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Crea un lloc web gratuït o un blog a Wordpress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: