Cotxe del dia: Porsche 911 ST

tumblr_msz1gzWbnV1qawvjfo8_1280

Pocs cotxes m’agraden més que els Porsche 911 originals, els anteriors a 1974. D’aquí que quan he vist les fotos d’aquest 911 ST de PS Automobile a Tumblr quasi pateixo una hemorràgia nassal com les d’en Follet Tortuga. Els 911 ST es van fabricar entre 1970 i 1971 en molt poques quantitats com una mena d’homologació especial per competició. Ja sabeu, aquelles versions que molen tant. Rendia 270 CV a 8.000 rpm per només 960 kilos de pes, així que us podeu imaginar que lent, precisament, no era. Si us dic la veritat, i vist el que es veu a les fotos, pot ser m’agrada més aquest que el 2.7 Carrera RS…

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Bloc a WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: