Cotxe del dia: un BMW M1 en un color molt poc habitual

tumblr_milut070o11r8k1cmo1_1280

Tumblr és una font inesgotable de cosetes interessants. El BMW M1 que us porto avui és un molt bon exemple d’això que dic: és tracta d’una unitat que si sorpren per alguna cosa és pel color tan poc habitual que llueix. Rebuscant una mica per l’internete he trobat que de les 453 unitats que BMW M GmbH va fabricar entre 1978 i 1981, només quatre van ser acabades en aquesta tonalitat gris fosc (més exclusius són encara el negre i el platejat, dels que es van fabricar dues unitats de cadascun d’ells), un fet que el que el converteix en un dels M1 més exclusius. No sé vosaltres però a mi aquest color m’agrada molt. Moltíssim. 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Crea un lloc web gratuït o un blog a Wordpress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: