Així era el dia a dia de l’equip McLaren-Honda a principis dels 90

Captura de pantalla 2013-10-21 a les 16.13.17

Al igual que molts de vosaltres, jo vaig descobrir la Formula 1 gràcies a Ayrton Senna, McLaren i tota aquella generació de pilots i equips de finals dels 80 i principis dels 90. Era una època molt diferent de l’actual, amb entrenaments de pre-temporada lliures, amb pneumàtics lliures, amb cronos sense Q1, Q2 i Q3, etc. D’aquí que quan em creuo amb videos com el que trobareu una mica més abaix m’agafin atacs de nostàlgia d’aquests durs, i més encara quan bona part del documental gira entorn del pilot brasiler.

Es tracta d’un documental que ens acosta al dia a dia de l’equip McLaren-Honda durant la temporada 1990, posant especial èmfasi en els pilots Ayrton Senna i Gerhard Berger. Des dels entrenaments de pre-temporada a Estoril fins a un cap de setmana de Gran Premi, tot explicat d’una manera molt fàcil de païr i en anglès (a diferència del d’Audi que us vaig mostrar ahir, en un incomprensible alemany). Com he comentat abans, bona part dels 52 minuts que dura el video corresponen a diferents entrevistes amb Ayrton Senna, un paio a qui sempre està bé escoltar.

Si després de tot plegat encara teniu ganes de més, aquí va un altre video una mica més curtet previ a l’inici de la temporada de 1992, en el que Berger i Senna proven per primer cop el canvi semi-automàtic. De res.

Via Jalopnik

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s