Paolo Diana és la pura essència del Rally Legend.

4825_0

Fa un parell de setmanes, mentre el meu germà es barallava amb l’Escrot per fer-lo anar ràpid, San Marino era l’escenari de la que probablement sigui la prova de rallyes més sonada de quantes es disputen a Europa: el Rally Legend. En el seu dia ja vaig escriure una petita entrada amb alguns videos, a la que també s’hi ha de sumar l’espectacular video del drone. Avui per acabar i matar el tema d’una vegada us porto la càmera onboard definitiva del pilot definitiu: Paolo Diana. Aquest bon home participa des de fa anys amb un Fiat 131 Abarth dels grossos, i pel que es veu a les imatges té seriosos problemes per fer-lo anar recte.

El millor de tot són les indicacions que li dona el copilot, les quals brillen per la seva absència. Només posar-se el cronòmetre en marxa el copi li deixa anar un FONDO! que fa por. Al 3:40 la cosa s’anima, i no és fins el minut 5:30 que no comença a fer la feina que li pertoca: cantar les notes.

Via Racing Gang | Foto: Rallye-fanshop

Per rematar la jugada, aquí van uns quants tuits adicionals sobre el rally, cas de que no tingueu Twitter i no els haguèssiu vist. Els dos primers són especialment brillants i mostren l’ambient de la prova tant per part del públic com per part dels pilots: només arribar al service, el primer que fa el pilot del UrQuattro després de descarregar el cotxe és posar-se a fer cantos en una rotonda com si no hi hagués demà. Senzillament genial.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s