Els guanyadors de Porsche a Le Mans, reunits de nou al circuit de Hockenheim

tumblr_mvaqwx4D4U1repad8o1_1280

Tenir la oportunitat de veure en un mateix lloc a cotxes com el Porsche 917K guanyador de les 24 hores de Le Mans de 1970, el 936/77 que Jacky Ickx, Hurley Haywood i Jürgen Barth van dur a la victòria l’any 1977 o el 996 GT1-98 guanyador de 1998 és quelcom que, fins ara, només podíem fer al Porsche Museum d’Stuttgart. Dic “fins ara” perquè recentment Porsche va reunir al circuit de Hockenheim algunes de les unitats més memorable que han defensat mai els colors de la marca. Parlo, per exemple, dels tres cotxes que he citat al principi de la entrada. Clar que també hi ha més, com el 917K guanyador de 1971, el 956 guanyador de 1982 (i edicions successives) o els 935 i 935/78 Moby Dick.

La revista Crank and Piston va ser un dels mitjans convidats en aquest acte tan especial, un acte que a més a més oferia la oportunitat de donar unes voltes en un 935 al costat del pilot de la casa Timo Bernhard. Si digués que tinc enveja m’estaria quedant molt, molt curt. A més a més també hi ha entrevistes amb Norbert Singer, enginyer responsable, entre d’altres, dels èxits dels GT1 i els 956/962, i Richard Attwood, qui va aconseguir la primera victòria de la marca a la cursa francesa al costat de Hans Herrmann.

tumblr_mvaqwx4D4U1repad8o9_1280

Via Crank and Piston

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s