Porsche Soundnacht 2013, o quan el Porsche Museum es converteix en una gran sala de concerts

Untitled-600x337

Fa uns dies el Porsche Museum es va convertir per una nit en una gran sala de concerts. No obstant, allà on havien d’estar els violins, els violoncels i els instruments de vent hi havia un Porsche 996 GT1-98, un 961 LM o un 904/8 amb un bòxer de vuit cilindres. Es tracta d’un esdeveniment del que ja vam parlar l’any passat i que enguany han tornat a repetir, en el que els responsables del museu es dediquen a engegar algunes de les joies més preciades que normalment descansen al museu.

Entre els “artistes” de luxe també hi havia un 935/78 Moby Dick, el sempre brutal 917/30 de la Can-Am, un dels pocs 911R que es van fabricar, un 356B 2000 GT Carrera GT, el 924 GTP que va participar a les 24 hores de Le Mans de 1981 i el 991 GT3 RSR guanyador de la categoria GT-Pro a l’edició d’enguany. Cosa fina. Cada cotxe era presentat un a un, rodejat d’enginyers, micròfons i tècnics de so per no perdre detall.

Estareu d’acord amb mi en que sempre és preferible escoltar com bramen a les rectes de Mulsanne o baixant per Döttinger Höhe, però tampoc em negareu la màgia d’una nit com aquesta. Suposo que aconseguir ser un dels convidats no deu estar a l’abast de tothom, així que haurem de conformar-nos en veure’ls en video…

Via Flat sixes

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Crea un lloc web gratuït o un blog a Wordpress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: