Què se sent al conduir el Ferrari d’en Magnum?

Captura de pantalla 2013-10-28 a les 16.30.53

No sé vosaltres però d’entre tots els cotxes de la meva infància — i això inclou mites com KITT o la furgo del Equipo A — un dels que més em va marcar va ser el Ferrari 308 GTS que Tom Selleck conduïa a Magnum P.I. vestit amb estrafalàries camises hawaianes. I és curiós, perquè tampoc és que fos un gran fan de la sèrie. Però m’agradava. Suposo que una de les explicacions és aquesta dèria que ens agafava de petits per la marca Ferrari — una dèria, per cert, de la que ja estic pràcticament curat a dia d’avui.

El video d’avui, el qual no té res a envejar a les darreres produccions de Petrolicious, va sobre un 308 GTS de 1981 idèntic al de la sèrie hawaiana. No sé si coincidireu amb mi però trobo que és un cotxe que ha envellit molt bé amb el pas dels anys, millor i tot que el 328 GTS que el va substituir o fins i tot el Testarossa. Suposo que la versió de rallyes preparada per Michelotto deu tenir molt a veure en aquesta sensació…

Via theAFICIONAUTO

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s