Magnus Walker. Turbo Fever. Part 2.

Captura de pantalla 2013-10-29 a les 11.04.55

De Magnus Walker ja n’hem parlat per aquí en més d’una ocasió. Quan el seu nom va començar a sonar amb força, el seu objectiu passava per tenir una unitat del Porsche 911 per cada any entre 1964 i 1974, data en el que van aparèixer els paracops de plàstic. Des de fa cosa d’un any, aquest col·leccionista tan particular s’ha obsessionat pel 911 Turbo, però no per qualsevol 911 Turbo. Seguint la seva lògica tan sibarita, a Magnus Walker només l’interessen els 911 Turbo fabricats entre 1975 i 1977, els que equipaven el motor de 3.0 litres sense intercooler i el canvi de quatre relacions.

En el video que ha publicat XCAR i que trobareu una mica més avall el teniu explicant per què aquest cotxe és tan especial, a què ve tot això de la febre pels Turbo i com ha acabat tenint quatre unitats — tres de 1976 i una de 1977. És el complement ideal d’aquell primer video Turbo Fever en el que sortia passejant pels carrers de Los Angeles amb un d’ells. Per cert. Entre que es va publicar el video i aquesta entrada, a Magnus Walker encara li ha donat temps per comprar-se un altre Turbo de 1977.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s