Així era la agressiva decoració del 997 GT3 RSR de Falken Motorsport al Petit Le Mans 2013

1381164_10151922403550804_920289991_n

Falken Motorsport és un dels equips més populars als Estats Units. Tot i que la seva fama pot ser no arriba a la d’altres estructures més consagrades com Flying Lizard o Brumos Porsche, la seva decoració habitual, amb els colors blau i turquesa al capdavant, ja és tot un clàssic de les ALMS. De cara a la última cursa de la temporada, coneguda popularment com a Petit Le Mans i disputada fa una setmana al circuit de Road Atlanta, els responsables de l’equip van decidir fer quelcom diferent: es van associar amb Microsoft i Turn 10 — creadors del videjoc Forza Motorsport — i van organitzar un concurs el guanyador del qual veuria el seu disseny sobre el 997 GT3 RSR de l’equip nordamericà.

El disseny guanyador, a tenor del que es pot veure a les imatges, és ACOLLONANT, una de les decoracions més agressives que he vist en molt de temps, molt a l’estil dels avions de combat dels aliats durant la Segona Guerra Mundial, i accentuada a més a més pels fars de color groc. Si l’enganxo en 1:18 em sembla que caurà segur…

tumblr_mvbotuOXfG1sw1yd6o1_1280 tumblr_muz3g87J3r1qfmslto1_1280

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Crea un lloc web gratuït o un blog a Wordpress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: