Red Bull torna a celebrar el títol de Vettel amb una nova ració de donuts — a dalt d’un gratacels

RedBull-Donuts-Dubai_G11-999x665

Just després de creuar la línia de meta del passat Gran Premi d’Índia, adjudicant-se la cursa i assegurant-se de passada el campionat, Sebastial Vettel va marcar-se uns donuts a la recta principal del circuit de Buddh. Pel públic va ser una molt bona manera de celebrar el seu quart títol mundial. Per la FIA, en canvi, va ser una temeritat. Tant és així que va decidir sancionar a l’equip — amb el pretexte de no haver portar el cotxe al parc tancat — amb 25.000 euros i al pilot amb una reprimenda. Encara no ha passat ni una setmana i l’equip de Milton Keynes ha decidit repetir l’episodi dels donuts… però d’una manera lleugerament diferent — a dalt de tot del Burj Al Arab, el famós hotel en forma de vela de Dubai.

El pilot encarregat de jugar-se el coll en aquesta arriscada missió ha estat l’escocés David Coulthard, executant a la perfecció una nova sèrie de donuts a 210 metres d’alçada i en un heliport que només feia 21 metres de diàmetre. Aquesta performance de l’equip britànic es suma a les que prèviament havien fet en una platja, al circuit d’Austin quan aquest encara era un descampat per urbanitzar, en un llac salat o en una de les carreteres més altes del món. A aquest ritme, i mentre Vettel segueixi igual d’intratable com a les darreres quatre temporada, s’acabaran quedant sense idees…

Actualitzadaa Racing Gang comenten que Red Bull ha fet trampes, doncs la roda esquerra no és mou ni un milímetre en tot el show. Tenen tota la raó del món.

Via Skiddmark

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s