Un video dedicat a tots els copilots

Captura de pantalla 2013-10-31 a les 11.42.24

Els copilots sovint són els grans oblidats al món dels rallyes. Sempre es parla dels Ogier, Latvala o Neuville, i molt poques vegades dels Ingrassia, Anttila i Gilsoul. I això no és del tot just perquè la seva feina és quasi tan important com la que fa el pilot. Aquest només s’ha d’ocupar de conduir, d’anar d’un punt A a un punt B el més ràpidament possible. El copi, per contra, ha d’ocupar-se d’arribar a l’hora a tot arreu, ha de fer de psicòleg de calmar i d’animar quan toca, ha de preparar les notes, ha d’aguantar-se quan el pilot l’ignora, ha d’animar-lo a anar més de canto quan la ocasió així ho requereix, ha de conduir quan al pilot titular li retiren el carnet, etc. I tot això, a no ser que siguis un top del nivell de Luís Moya, Daniel Elena o Nicky Grist, quasi mai rep el reconeixement que es mereix. El següent video, fet a Argentina, és un petit tribut a la feina “a la ombra” que fa tota aquesta gent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s