Així eren els crash test de la Formula 1 l’any 1981

tumblr_mufv90OQkg1rxobalo1_1280

La seguretat a la Formula 1 ha evolucionat d’una manera bestial en els darrers 20 anys. Les morts d’Ayrton Senna i Roland Ratzenberger van marcar una mena de punt d’inflecció, un abans i un després, i des de llavors la integritat física dels pilots ha estat la prioritat number one tant per la FIA com pel senyor Ecclestone. Això no vol dir que abans no es tingués en compte aquest aspecte, i prova d’això és la foto que he trobat per Tumblr — un crash test del Brabhma BT49 de la temporada 1981.

I és curiós, perquè és pràcticament idèntic als crash tests que actualment es duen a terme amb els cotxes de producció, estampant el vehicle sencer contra un mur, test dummies inclosos. La Formula 1 moderna, per contra, fa les proves individualment, peça a peça, amb el que les proves per les que han de passar els diferents equips no tenen res a veure amb el que l’equip d’Ecclestone feia a principis dels 80.

Via Tumblr

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Crea un lloc web gratuït o un blog a Wordpress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: