Brian Redman explicant els secrets de la Targa Florio en un 914/6

tumblr_mhnzyjZsc61qb4pobo1_1280

La Targa Florio era una prova singular. El seu recorregut per carreteres sicilianes feia prop de 70 kilòmetres i cada volta constava d’uns 900 revolts, que es diu aviat. Al seu costat, els 20 kilòmetres i les 70 curves del Nürburgring semblen cosa d’aficionats. I no era per menys: la seguretat era tan relativa que els entrenaments lliures es disputaven en carretera oberta, a través de pobles i amb altres cotxes venint de cara. L’any 1970, Jo Siffert i Brian Redman van aconseguir la victòria amb un Porsche 908/3 per davant de l’altre 908/3 de Pedro Rodríguez i Leo Kinnunen, i el Ferrai 512S de Nino Vaccarella i Ignazio Giunti. En el video que trobareu sota aquestes línies trobareu a Redman explicant els secrets d’aquesta cursa única mentre condueix un 914/6 durant els entrenaments lliures de la prova.

tumblr_mv4f1lo71n1rj7bh6o1_1280

Via Automobiliac | Més fotos de la Targa Florio a Tumblr.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Crea un lloc web gratuït o un blog a Wordpress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: