Així sona el motor TDFI del nou Porsche LMP1

Captura de pantalla 2013-11-13 a les 11.28.14

A can Porsche segueixen treballant de valent de cara a posar a punt el seu nou LMP1. En el darrer test que van fer a Paul Ricard, un paparazzi improvitzat va immortalitzar el cotxe en plena sessió de proves, captant de passada com sona el seu nou motor TDFI. Aquestes sigles van aparèixer en un video promocional d’aquests que els alemanys publiquen de tant en quan per calentar motors, i algun mitjà fins i tot es va atrevir a especular que podria tractar-se d’un propulsor dièsel. No obstant, i tenint en compte que Porsche no té la mateixa necessitat d’Audi de “promocionar” els seus motors TDI, dubto molt que els alemanys s’hagin passat al gasoil en el seu projecte per tornar a Le Mans.

En aquest sentit, un bon amic a TheAutoUnion va comentar que Porsche fa servir la denominació DFI pels motors d’injecció directe, del que es desprén que les sigles TDFI estarien parlant d’un motor turbo de benzina (de que és turbo no hi ha cap dubte després de veure el video). El que faltarà saber ara és el nombre de cilindres. Mentrestant, així és com sona el nou LMP1 dels alemanys.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Bloc a WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: