Un video d’un 288 GTO per rivalitzar amb les gymkhanes de Ken Block

Captura de pantalla 2013-11-14 a les 10.37.34

Només dos dies després de que Ken Block hagi presentat la seva sisena gymkhana, l’enigmàtic personatge conegut sota el pseudònim TaxTheRich100 arriba amb una nova entrega dels seus ja habituals videos. Aquest cop el protagonista és un Ferrari 288 GTO, el mateix que ja havia aparegut en algun video anterior. S’ha de reconèixer que els videos en sí no són res de l’altre món: bons cotxes fent el cabra en una finca rural de la campinya britànica. No té més. I tot i així és impossible no quedar fascinat al veure aquestes joguines anant de canto per prats d’herba, camins de terra o entre les naus on guarda els tractors.

En aquest sentit es fa difícil no comparar aquests videos amb els del senyor Block, i és que mentre un es gasta absolutes fortunes a les seves gymknanes, els videos de TaxTheRich100 transmeten una normalitat, una credibilitat, que et fan sentir-te protagonista, com si d’alguna manera tú poguessis fer el mateix que fa ell. Atenció, per cert, al F40 que surt al final del video.

2 pensaments sobre “Un video d’un 288 GTO per rivalitzar amb les gymkhanes de Ken Block

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s