El poder hipnotitzant de vuit minuts de bufetades al Nürburgring

Captura de pantalla 2013-11-13 a les 17.35.29

Que el Nürburgring és un circuit perillós ho saben fins i tot els pilots del Ring-Taxi, d’aquí que les compilacions de castanyes, bufetades i accidents varis a YouTube estiguin a la ordre del dia. Aquests videos van bé per recordar que conduir al Nordschleife no és el mateix que jugar a la Play Station des de la comoditat del sofà de casa. Després de tot, les lleis de la física són inexorables: si entres a la sortida de Brünnchen una mica abans (i una mica més ràpid) del que toca, tindràs molt números d’aixafar el cotxe. I el que és aplicable a Brünnchen és aplicable a qualsevol altre zona del circuit. Aquí va una compilació de vuit minuts amb accidents d’allò més estúpids — alguns per culpa del pilot, d’altres per culpa de quatre gotes d’oli. No em negareu que no és hipnònic…

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s