L’impressionant Ferrari 458 Italia de Liberty Walk

Larry_Chen_Speedhunters_Liberty_walk_Ferrari_458-7

No m’agrada el tuning. Sóc dels que pensa que segons quins cotxes, quant més originals millor. Preparadors com Gemballa, Mansory o Hamann ja poden fer fallida que ningú les trobarà a faltar. Tot i així, a vegades hi ha excepcions, i el Ferrari 458 Italia de Liberty Walk és una d’elles. Sobre la base d’un 458 Italia de sèrie, aquest preparador japonés segueix una filosofia molt similar a la de RAUH-Welt Begriff, amb aletes eixamplades i ribetejades i una estampa que no té res a envejar a la dels cotxes de competició.

No és una ciència exacte, perquè sense anar més lluny la mateixa fòrmula no queda igual de bé en el Nissan GT-R. Però en el cas d’aquest 458 per mi la claven, sobretot al darrere amb aquesta mena de Gurney flat gegant enlloc del típic aleró tunero. Aerodinàmicament parlant segurament ha empitjorat el que no està escrit, però això ja és un tema amb el que haurà de lidiar el conductor.

Trobareu fotos en abundància al reportatge d’SPEED HUNTERS, i també en aquest de Stance Works. Recordem que Liberty Walk també és el tuner que està al darrere del Ferrari F40 LM-wannabe blanc.


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s