Un sensacional video-resum del Grand Prix de Macau

Captura de pantalla 2013-11-25 a les 13.50.25

El Grand Premi de Macau ja no és el que era. Des de fa uns anys guanyar aquesta cursa no implica tenir passaport directe cap a la Formula 1. Com a mínim et situa en el mapa, que en els temps que corren ja és molt, però per accedir al xiringuito d’en Bernie et cal molt més que això. Et calen molts milions, i a vegades ni això. Tot i així, l’atractiu — tant estètic com esportiu — d’aquesa cursa és innegable. Aquest video de Sergio Perez (res a veure amb el pilot mexicà a qui McLaren ha fotut al carrer) és el millor resum de la edició d’enguany que he vist fins ara. Una edició, per cert, guanyada amb claredat per Alex Lynn, un nanu del que segurament no tornarem a sentir parlar en una temporada.

60th Macau Grand Prix Formula 3 Highlights 2013 from Sergio Perez on Vimeo.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s