La curiosa història del BMW 3002. Meitat 2002 i meitat E9 2800 CS.

bmw_3002-1Aquest BMW que veieu a la imatge és un prototip al que BMW va batejar com a 3002. Va ser un invent que els alemanys es van treure de la màniga l’any 1970, i consistia en un 2002 amb tot el frontal del 2800 CS E9. Això també incloïa el motor, un sis cilindres de 2.8 litres amb la potència elevada fins els 275 CV. Tenint en compte que el pes del conjunt rondava els 950 kilos, diguem que no anava escàs de potència. La seva carrera esportiva, no obstant, va ser tirant a curta.

Només va disputar el Tour de Corse de 1970, on Rauno Aaltonen i Mike Wood van haver de fer mans i mànigues per mantenir-se en competició. En aquest fòrum de Ultimate Car Page mencionen que va haver d’abandonar degut a múltiples punxades i al fet d’haver-se quedar sense pneumàtics. Poc després se li va perdre el rastre, reapareixent anys després en un estat força lamentable i amb un faldó davanter tirant a molt vomitiu. És un final una mica trist per un cotxe certament fascinant.

bmw_3002 bmw_3002_4 bmw_3002-3Via IEDEI, Alpina BMW 2002, Ultimatecarpage

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s