Si compres aquest llibre podràs fer de Bernie Ecclestone durant un any.

IMG_3001zen2700Un milió de dòlars. Aquest és el preu de sortida de The Official Formula 1 Opus Book — The Bernie Edition, una enciclopèdia il·lustrada en el que tot en ella és superlatiu. Ha estat publicada per la editorial Opus, especialitzada en edicions de luxe (com aquell llibre de Ferrari que era més car que els propis cotxes fabricats a Maranello), i es tracta d’un volum que pesa 35 kilos, conté 850 pàgines amb unes 1.200 fotografies, 600 de les quals inèdites, i s’entrega amb cobertes fabricades en fibra de carboni i acabats en plata. Si seguiu pensant que aquest preu exorbitant no justifica de cap de les maneres el que aquesta editorial ens entrega a canvi espereu a llegir els “complements” que l’acompanyen.

D’entrada, The Bernie et dona accés (a tu i als teus tres acompanyants) a les 19 curses de la temporada vinent. Aquesta oferta també inclou taula per quatre al hiper-exclusiu Paddock Club en cadascuna de les curses (durant tot el cap de setmana), la opció de “prendre el té” amb el propi Ecclestone (sempre que pugui, és clar), accés lliure al paddock i invitacions pels esdeveniments VIP que sempre acompanyen el circ de la Formula 1 — a més a més d’una làmina amb l’autògraf de tots els pilots de la graella.

IMG_3009_700Si després de llegir tot això trobeu que és una oferta raonable, millor serà que us doneu pressa. Només s’editarà una sola unitat amb un preu de sortida d’un milió de dòlars. En cas de que el pressupost no us arribi per tan magna obra, sempre podeu optar per The F1 Opus — Classic Edition,  una edició de la que es faran 1.500 exemplars a  £2,000 la còpia (amb la signatura d’en Bernie inclosa); o la Champions Edition, de la que es faran 100 exemplars a £20,000 la peça, i que inclourà tapes de fibra de carboni i la signatura dels 22 pilots (més la d’en Bernie, clar).

The Bernie és, sense cap mena de dubte, l’objecte de desig més imbècil que he sentit mai i representa com cap altre cosa la decadència de la Formula 1 actual.

Via Road & Track, Axis of oversteer, Opus

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Crea un lloc web gratuït o un blog a Wordpress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: