Provant el Porsche 935 K3 al Porsche Experience Center de Silverstone

Captura de pantalla 2013-12-05 a les 11.39.15

El 935 probablement no sigui el Porsche més bonic de la història, però sí és un dels més exitosos. Des de la seva introducció l’any 1976, aquest monstre, que en les darreres evolucions de Kremmer arribava fins els 800 CV de potència, va guanyar ni més ni menys que 150 curses arreu del món, incloent una victòria absoluta a les 24 hores de Le Mans de 1979. Si una cosa m’ha fascinat sempre d’aquest cotxe és que sota tota aquesta parafarnàlia d’aletes hiper-vitaminades i alerons impossibles, encara s’intueix el 911 original que s’amaga sota tot plegat.

En el video que us he deixat més avall, descobert via Motorsport Retro, Gordon Robertson, el Chief Driving Consultant de Porsche, que no sé que vol dir però que sona de meravella, es posa al volant d’un 935 K3, experimentant els 760 CV del seu bòxer turbo al Porsche Experience Center de Silverstone.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Crea un lloc web gratuït o un blog a Wordpress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: