El curiós MP4/5B de “morro alt” que Ayrton Senna i McLaren van provar el 1990.

Ba_T_ZkCEAA0qme.jpg-large

Twitter està ple de coses meravelloses. Si fa uns dies compartia amb vosaltres una foto on Gilles Villenueve apareixia pilotant un Ferrari 312T5 “despullat” pel circuit de Fiorano, el cotxe que us porto avui, tuitejat originalment per Matthew Taylor, és tant o més fasciant. Es tracta d’un McLaren-Honda MP4/5B que Ayrton Senna va provar a Monza l’any 1990 i que es caracteritzava per un morro alt. Àlex Garcia ha tuitejat una foto adicional al respecte en la que s’aprecia molt bé el disseny. Al final Gordon Murray va descartar aquesta solució preferint en el seu lloc un frontal més conservador. Tenint en comtpe que el brasiler acabaria emportant-se el títol aquell any, sembla que va ser la decisió encertada.

Ba_QQQhIIAEG_jb.jpg-large

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s