Delecour sortirà al Monte-Carlo amb un Ford Fiesta RS WRC de M-Sport

Francois+Delecour+FIA+World+Rally+Championship+UwwmmYGbztql

Si Allan McNish és el pilot que diu adéu, el que “vuelve a casa por Navidad” és ni menys ni més que François Delecour. Com ja va sent habitual a mesura que s’acosta el Rally Monte-Carlo, la rumorologia popular comença a bullir entorn d’una possible inscripció del pilot francés amb un cotxe per estar al davant. A vegades aquestes especulacions no passen d’aquí. D’altres, en canvi, es fan realitat, i aquest sembla haver estat el cas de cara a la edició de l’any vinent.

Delecour, qui ha participat al nacional romanés durant els darrers dos anys i qui de fet ja va participar al Monte-Carlo fa un parell d’anys, prendrà part amb un Ford Fiesta RS WRC de M-Sport. El francés podria ser el pare de la meitat dels pilots que tindrà per davant en els Polo, Fiesta i DS3 oficials. Tot i així l’any 2012 va aconseguir acabar en la sisena posició scratch, una classificació que espera superar a l’edició de 2014. Serà interessant veure com es defensa…

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s