Pot ser que Porsche estigui realment pensant en un 911 tot-camins?

9119561986dakar01ek2

Fa uns dies vaig llegir una noticia sobre un possible Porsche 911 tot-camins. Ja sabeu, una versió d’aquestes com els Audi Allroad o els Skoda Scout, amb suspensió elevada, baixos una mica més protegits, suspensions una mica més resistents i quatre plàstics per donar la impressió d’estar davant d’un autèntic tot-terreny. La proximitat de dates amb el 28 de desembre em va fer pensar que tot plegat es tractava d’una simple innocentada. No obstant, el fet de llegir la mateixa noticia a blogs de parla anglesa em va fer veure que no, que la cosa podia anar en serio.

Ahir la pròpia Porsche va atiar el foc amb un video oficial en honor al Porsche 911 amb el que els alemanys van guanyar el Dakar de 1984. Aquell cotxe era conegut com a Porsche 953 i bàsicament es tractava d’un 911 SC/RS amb tracció a les quatre rodes i suspensions adaptades a les necessitats d’un rally com el Dakar. Pot ser coincidència que un video com aquest aparegui només un parell de dies després del rumor d’un possible Porsche 911 Safari, com així apunten alguns mitjans que es dirà?

Tenint el Cayenne i el Macan no entenc la necessitat d’una variant com aquesta, però després de veure segons quines coses, jo la veritat és que m’espero qualsevol cosa.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s