Curiosa comparativa de CEPSA entre el camió d’Antonio Albacete i el Toro Rosso de Jean-Eric Vergne.

FDay514-635

CEPSA va entrar a la Formula 1 de la mà de Jaume Alguersuari quan aquest quan Jaume Alguersuari era pilot de Toro Rosso. Un cop el català va saltar de l’equip de Faenza era fàcil pensar que la petroliera espanyola tenia els dies comptats a la escuderia italiana. Per fortuna al final no ha estat així. I dic per fortuna ja que gràcies a que CEPSA actualment també patrocina el MAN amb el que Antonio Albacete participa a l’europeu de camions, recentment han aprofitat la oportinutat per publicar una sèrie de videos on comparen aquests dos vehicles tan aparentment (i no tan aparentment) distants.

Aquesta curiosa comparativa, recollida per MotorpasiónF1 en aquestes dues entrades, gira entorn a una sèrie d’aspectes tècnics els quals van des dels frens, refrigerats per aire al Formula 1 i per aigua al camió, fins al motor o els pneumàtics. Resulta curiós, per exemple, comparar els 750 CV que el motor del Formula 1 rendeix a 16.000 rpm amb els 1.200 CV que el MAN dona a només 3.000 rpm. Això per no parlar del canvi manual del camió amb ni més ni menys que 16 relacions.

Antonio Albacete i Jean-Eric Vergne són els encarregats de comentar la jugada en un video promocional que no per això deixa de ser interessant.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s