Les espectaculars maquetes de fusta de Vicente del Valle.

DSCN3028

Vicente del Valle és un fuster aficionat de Villafranca del Bierzo a qui sempre li ha agradat molt el món dels clàssics. Un bon dia va decidir unir les seves dues passions en una, creant espectaculars reproduccions en fusta dels seus clàssics preferits. El resultat el podeu veure al seu blog personal, i és senzillament fascinant.

El millor de tot és que no només es limita a publicar fotos del cotxe acabat, sino que es recrea en tot el procés de creació: des dels inicis amb un simple bloc de fusta fins al resultat final, afegint de passada una mica d’informació històrica del vehicle en qüestió. Entre els cotxes que trobareu hi ha un SEAT 1430-1800 de rallyes, un dels SEAT 600 de la primera fornada, un Pegazo Z-102 Berlinetta Touring o l’espectacular Porsche 911 Carrera RSR Turbo 2.14 que trobareu una mica més avall.

DSCN2051 DSCN2056 DSCN2062 DSCN2700 DSCN2749 DSCN6410 8 1 (8) (1)

Gràcies per l’enllaç Pedro!

Més info: Vicente del Valle.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s